WWFT melding

Money Laundry

De wet Wwft

De wet Wwft is sinds begin 2020 aangescherpt en dit brengt voor uw onderneming de nodige verplichtingen met zich mee. Wwft staat voor Wet ter voorkoming van witwassen en stelt u als ondernemer voor de uitdaging om verdachte en ongebruikelijke transacties te melden. Hoe zorgvuldig u ook onderneemt, u kunt altijd in aanraking komen met zakenrelaties die illegaal (contant) geld proberen legaal te maken. Indien u hier weet van heeft, bent u verplicht hiervan melding te maken. Doet u dit niet, dan riskeert u een boete of strafvervolging vanuit de overheid.

Wanneer doet u een Wwft melding?

U doet een Wwft melding als er sprake is van een ongebruikelijke of verdachte transactie. Bij DebiteurenZeker maken we het u gemakkelijk dit succesvol op te pakken. Wij hebben slimme softwarepakketten die helpen om cliënten te screenen met wie u zaken doet. Is er sprake van verdachte transacties, dan is dit met een enkele druk op de knop te melden. Een dossier dat u aanmaakt met behulp van onze software is voor onbeperkte duur te monitoren en indien een eenmalige transactie 5 jaar lang voor u bewaren zoals voorgeschreven in de wet Wwft.

Geef de wet Wwft vorm in uw bedrijf of organisatie

Wilt u op geen enkele manier gelinkt worden aan crimineel geld of criminele activiteiten? Geef de wet Wwft op de juiste manier vorm met de slimme DebiteurenZeker-software. Wij maken het u gemakkelijk om een Wwft cliëntenonderzoek uit te voeren. Met onze up-to-date software maakt u eenvoudig een bedrijven dossier aan, is een klant te toetsen op alle PEP en Sanctielijsten en zijn zowel een identiteitsbewijs als KvK-uittreksel eenvoudig toe te voegen aan het dossier. Laat DebiteurenZeker u daarom helpen dit met succes op te pakken.

WWFT Melding

Kies voor een passend pakket van DebiteurenZeker

Dankzij de automatiseringssoftware van DebiteurenZeker wordt het dus voor u gemakkelijk om een Wwft melding te doen en op eerlijke wijze zaken te doen met relaties. Op die manier verkleint u de risico's voor uw bedrijf, want witwassen van illegaal geld of reputatieschade is hiermee te voorkomen. Ga voor een correcte naleving van de wet Wwft en vraag nu telefonisch een demo aan bij DebiteurenZeker óf laat u terugbellen door een van onze specialisten. Wij bieden altijd de juiste oplossing op maat.

Terug naar boven