WWFT cliëntenonderzoek

Money Laundry

Het belang van een Wwft cliëntenonderzoek

De Wwft - Wet ter voorkoming van witwassing - is een wet die ook uw onderneming tot actie aanspoort. Door het uitvoeren van een Wwft cliëntenonderzoek is voor u snel duidelijk met wie u zaken doet en of er geen sprake is van verdachte transacties en/of uitgesloten bestuurders. Dit laatste is funest voor uw bedrijf en kan u een fikse boete opleveren indien u hier weet van heeft en géén melding doet. Breng uw onderneming op geen enkele manier in gevaar en zorg dat u zich strikt houdt aan de eisen die er zijn binnen de Wwft wet. DebiteurenZeker denkt hierin graag met u mee en biedt een passende oplossing voor uw bedrijf of organisatie.

WWFT Cliëntenonderzoek

Handel zeker dankzij een Wwft cliëntenonderzoek

Zeker en verantwoord handel bedrijven doet u door het structureel uitvoeren van een Wwft cliëntenonderzoek bij zakenrelaties. Met behulp van DebiteurenZeker-software maakt u eenvoudig dossiers aan en screent u de identiteit van een UBO en toetst u een klant op alle PEP en Sanctielijsten. Bovendien voegt u eenvoudig een identiteitsbewijs of KVK-uittreksel toe aan het dossier van een bedrijf. Een dossier is 5 jaar lang te monitoren en daarmee voldoet u aan een belangrijke Wwft-richtlijn. Dit is dan ook een goede reden om met DebiteurenZeker samen te werken om zo de wet Wwft op de juiste manier na te leven.

Wwft cliëntenonderzoek vormgeven met DebiteurenZeker

DebiteurenZeker inschakelen is een goede keuze om Wwft cliëntenonderzoek te integreren in uw bedrijf of organisatie. Een ongebruikelijke transactie dient u binnen 14 dagen door te geven via een simpele druk op de knop. Voor advies óf de integratie van onze software neemt u contact op met een van onze specialisten. DebiteurenZeker is het eerste bedrijf in Nederland dat een dubbele controle uitvoert en daarmee nemen we een flinke voorsprong op onze concurrenten. De Wwft correct naleven en op een goede wijze integreren in uw bedrijf of organisatie? DebiteurenZeker staat klaar om u bij te staan.

Vraag nu een demo aan bij DebiteurenZeker

Dankzij een Wwft cliëntenonderzoek wordt snel duidelijk of er sprake is van onduidelijke of verdachte transacties. Natuurlijk zit u niet te wachten op een link met criminele transacties of handelingen. Ze dragen mogelijk bij aan reputatieschade en brengen het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar. Gelukkig heeft DebiteurenZeker de juiste software en tools in huis om personen of bedrijven te checken waardoor u onnodige kosten bespaard blijven. Maak dit ook voor uw onderneming inzichtelijk en vraag direct een demo aan bij DebiteurenZeker. Wij helpen u graag op weg!

Terug naar boven