WWFT checklist

Money Laundry

Hoe belangrijk is een Wwft checklist?

De naleving van de Wwft wordt steeds strenger gecontroleerd en daarom is het voor u belangrijk om te voldoen aan de eisen die deze wet stelt. Dit realiseert u door het gebruik van een Wwft checklist waardoor u niet langer zaken over het hoofd ziet. Bereid u voor op de controle van een toezichthouder door gebruik te maken van de DebiteurenZeker Wwft checklist. Wij presenteren u namelijk een handig 10-stappenplan voor het naleven van de wet Wwft. Stap voor stap nemen wij u mee in het proces en bieden concrete tips en handvatten aan om de Wwft te integreren in uw bedrijf of organisatie.

Hoe voldoet u aan de Wwft wet?

De overheid deelt strenge boetes uit voor het niet melden van ongebruikelijke transacties of het nalaten van een verplichte identiteitscontrole. Het is dus in uw voordeel om de Wwft wet op correcte wijze na te leven. Het is belangrijk om eerst te bepalen of uw bedrijf of organisatie onder de Wwft wet valt en zo ja, dan dient u structureel beleid in te voeren om de eisen uit de wet na te leven. Wwft-beleid geeft u onder andere vorm met het praktische 10-stappenplan van DebiteurenZeker. Hiermee verifieert u de identiteit van uw klant en verkleint u het risico op dubieuze praktijken en reputatieschade.

WWFT Checklist

Wwft checklist: voorkom dat u struikelt

Voorkom dat uw onderneming er onder uitgaat en schakel DebiteurenZeker en haar Wwft checklist in om Wwft-beleid conform de wettelijke richtlijnen vorm te geven. Gelukkig staat u er niet alleen voor, want bij DebiteurenZeker helpen we u graag middels slimme software oplossingen. Voor ieder bedrijf met een Wwft-verplichting hebben we een passende up-to-date oplossing. Ontdek wat DebiteurenZeker voor u kan doen en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Roep de hulp in van DebiteurenZeker

Wilt u er zeker van zijn dat u voldoet aan alle eisen uit de Wwft wet? Gebruik dan de handige Wwft checklist van DebiteurenZeker en ga risicovolle relaties met klanten vooral uit de weg. Hiermee verkleint u de kans op reputatieschade en dit is iets dat u als ondernemer beslist niet kan gebruiken. Daarom klopt u aan bij DebiteurenZeker voor ons praktische en slimme 10-stappenplan Wwft. Dit stappenplan is omarmd door het Ministerie van Financiën zodat u zichzelf verzekert van een perfecte Wwft checklist. Vraag direct een demo aan bij DebiteurenZeker.

Terug naar boven