WWFT check

Money Laundry

Het belang van een Wwft check

Het uitvoeren van een Wwft check via de DebiteurenZeker oplossing is een uitstekende manier om zakenrelaties te screenen op hun identiteit en bedrijfsactiviteiten. U wilt als ondernemer niet gelinkt worden aan criminele organisaties of transacties en daarom is het in uw eigen belang een Wwft check uit te voeren. Op die manier treft uw onderneming geen blaam en hoeft u ook niet bevreesd te zijn voor reputatieschade. Verdachte transacties dienen te allen tijde worden gemeld en u bent als ondernemer verplicht hier gehoor aan te geven. Bij DebiteurenZeker zijn we specialist in het naleven van de Wwft wet middels het gebruik van de beste software.

Veilig ondernemen dankzij een Wwft check

Veilig en verantwoord handelen met andere bedrijven doet u conform de wet Wwft. Het doen van een Wwft cliëntenonderzoek helpt hierbij. Voor u als ondernemer is het een intensief proces dit succesvol vorm te geven, maar bij DebiteurenZeker maken we het u gemakkelijk middels slimme software. Onze softwarepakketten op maat zijn er om u te helpen en werkzaamheden te verlichten. We maken hierbij gebruik van de meest up-to-date oplossingen op het gebied van de Wwft zodat u dit proces op de juiste wijze vormgeeft en integreert in uw bedrijf of organisatie.

WWFT Check

Wwft check voor het beperken van bedrijfsrisico's

Reputatieschade, een boete of strafrechtelijke vervolging voorkomen? Meld verdachte transacties en screen de relaties met wie u zaken doet. Bij DebiteurenZeker hebben de handige up-to-date software die u in staat stelt dossiers aan te maken en voor onbeperkte duur te monitoren en indien een eenmalige transactie 5 jaar lang voor u bewaren zoals voorgeschreven in de wet Wwft. Ons systeem is het meest 'all-in one' en tevens het meest efficiënt te gebruiken systeem op de markt. Dit maakt het voor u aantrekkelijk om te onderzoeken welke mogelijkheden er voor u zijn. Bovendien voldoet u door het gebruik van onze software aan alle vereisten in de Wwft wet.

Veilig ondernemen met DebiteurenZeker

Het doen van een Wwft check bij zakenrelaties is een veilige manier van handel drijven. Dit is iets wat u natuurlijk vormgeeft met behulp van DebiteurenZeker. De software van onze hand is up-to-date en ons handige stappenplan maakt het u gemakkelijk in het zetten van de juiste stappen. Tevens voldoet u op die manier aan alle stappen binnen de Wwft. Kortom: schakel DebiteurenZeker in als u veilig en verantwoord wilt ondernemen en vraag direct een demo aan om het voor uw onderneming inzichtelijk te maken.

Terug naar boven