Wet WWFT

Money Laundry

Wat is de wet Wwft?

De wet Wwft staat voor de Wet ter voorkoming van witwassen en wordt streng nageleefd door de overheid. De wet moet voorkomen dat mensen of bedrijven zwart geld witwassen of geld besteden aan terroristische activiteiten. U wilt als ondernemer niet geassocieerd worden met criminele activiteiten en daarom is het ook aan u dit op te pakken. DebiteurenZeker helpt u hier graag bij en biedt oplossingen op maat om dit succesvol te realiseren en op die manier bedrijfsrisico's en reputatieschade te voorkomen.

Wat betekent dit voor u als ondernemer?

Vanzelfsprekend voldoet u graag aan de wet Wwft eisen, maar dit is voor iedere onderneming anders. De aard van uw onderneming maar ook die van uw klanten spelen daarin een belangrijke rol. Voor de meest up-to-date oplossingen op het gebied van de Wwft bent u bij DebiteurenZeker aan het juiste adres. De automatiseringssoftware is compleet en stelt u in staat eenvoudig dossiers aan te maken, gegevens op te slaan, een UBO (uiteindelijke belanghebbende) te verifiëren en voor onbeperkte duur te monitoren en indien een eenmalige transactie 5 jaar lang voor u bewaren zoals voorgeschreven in de wet Wwft.

Wet WWFT

Hoe geeft u de wet Wwft vorm in uw bedrijf?

Het is een vrij intensief proces om de wet Wwft op de juiste manier te integreren in uw bedrijf of organisatie. Toch riskeert u liever geen geldboete, dwangsom of strafrechtelijke vervolging vanwege het niet melden van ongebruikelijke of verdachte transacties. DebiteurenZeker helpt u om met zekerheid zaken te doen en doet dit middels slimme software. U stelt eenvoudig de identiteit vast van uw cliënten zodat u vrijwel geen risico loopt om met een “criminele/terroristische” partij in zee te gaan.

Vraag een demo aan bij DebiteurenZeker

De Wet Wwft op de juiste manier vormgeven binnen uw bedrijf of organisatie? Ga voor de meest up-to-date oplossing van DebiteurenZeker. Middels een uniek systeem en handig 10-stappenplan voldoet u aan alle vereisten van de Wwft wet en lukt het u om op eerlijke wijze handel te drijven met zakenrelaties. Nieuwsgierig hoe dit voor uw onderneming werkt of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem contact op met een van onze specialisten of vraag direct een demo aan bij DebiteurenZeker.

Terug naar boven