Wet ter voorkoming van witwassen

Money Laundry

Wat is de wet ter voorkoming van witwassen?

De Wwft is de wet ter voorkoming van witwassen en wordt door de overheid streng nageleefd. Als ondernemer wilt u op geen enkele manier te linken zijn aan criminele activiteiten en daarom is het aan u om relaties zorgvuldig te screenen. Per 10 januari 2020 is de Wwft op verschillende punten aangescherpt en daarom is het voor u belangrijk de juiste stappen te ondernemen. De wet ter voorkoming van witwassen geeft u optimaal vorm dankzij de dubbele controle van DebiteurenZeker. Middels onze automatiseringssoftware bieden wij u een passende oplossing om aan de Wwft-wet te voldoen.

Wet ter voorkoming van witwassen

Voldoe aan de vereisten van de Wwft

Het voldoen aan de wet ter voorkoming van witwassen is voor veel bedrijven een arbeidsintensief traject. Dit komt u wellicht herkenbaar voor. Gelukkig zijn er mogelijkheden om dit traject te verlichten en wel middels passende software van DebiteurenZeker. Wij bieden u de meest up-to-date oplossingen op het gebied van de Wwft zodat het voor u gemakkelijker wordt om alle wettelijke eisen na te leven. Dankzij een uniek systeem voldoet u aan alle vereiste stappen van de Wwft en verkleint u het risico op reputatieschade voor uw onderneming.

Ga voor een integere bedrijfsvoering

De Wwft wet verplicht u tot het voeren van een integere bedrijfsvoering. Dat is iets waar DebiteurenZeker u graag bij helpt. U wilt niet te linken zijn aan criminele activiteiten en op geen enkele manier reputatieschade oplopen. Door het gebruik van systematische controles op identiteit- en bankgegevens kan iedere onderneming voldoen aan de Wwft en dit realiseert u daarom met behulp van onze automatiseringssoftware. DebiteurenZeker is in Nederland de eerste die een dubbele controle uitvoert op de identiteit van cliënten d.m.v een Idscan en IDIN en daarom bent u te allen tijde zeker van uw zaak.

Kies voor een compliance oplossing op maat van DebiteurenZeker

De wet ter voorkoming van witwassen geeft u vorm dankzij de software en tools van DebiteurenZeker. Met ons unieke systeem bent u ingedekt voor de gehele klanten acceptatie. Tevens bieden we oplossingen op maat aan zodat u met een gerust hart kunt ondernemen. Wilt u gebruikmaken van onze speciale software en u op alle mogelijke manieren succesvol indekken? Vraag geheel vrijblijvend een demo bij ons aan of neem contact op met een van specialisten voor een deskundig advies.

Terug naar boven