UBO verklaring

Financial Analysis

Wat is een UBO verklaring?

Bent u een bedrijf of organisatie met een Wwft-verplichting? Dan dient u de identiteit van uw zakenrelaties grondig te controleren. Een Ultimate Beneficial Owner (UBO) is de uiteindelijke belanghebbende en dit is een natuurlijk persoon. Criminelen kunnen zich verschuilen achter een onderneming, stichting of andere juridische entiteit en dit is middels een UBO verklaring eenvoudig na te gaan. Dit doet u op correcte wijze en daarom schakelt u DebiteurenZeker in om u hierbij te helpen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vormgeven van Wwft-beleid.

Waarom is het belangrijk?

Het is relevant om de relaties met wie u zaken doet grondig te screenen. U wilt geen link met een criminele organisatie, dubieuze praktijken of verdachte transacties. Dit levert uw onderneming mogelijk reputatieschade op en dit brengt het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar. Is het niet mogelijk om zelf de identiteit van een UBO vast te stellen? Dan kunt u ook de relatie een UBO verklaring laten invullen. Vanzelfsprekend pakt u dit graag zorgvuldig aan en daarom staat DebiteurenZeker voor u klaar om dit op de juiste wijze te integreren in uw bedrijfsvoering.

UBO Verklaring

Welke voordelen biedt een UBO verklaring?

Dankzij een UBO verklaring wordt inzichtelijk hoe uw klantenportefeuille eruitziet en dit mogelijke risico's voor u oplevert. Daarnaast biedt de up-to-date software van DebiteurenZeker de mogelijkheid om verdachte transacties of handelingen te melden. Houd uw klantenbestand schoon en werk op geen enkele manier samen met verdachte bedrijven of personen. Hiermee verkleint u de kans op reputatieschade en geeft u structureel vorm aan een integere bedrijfsvoering.

UBO verklaring en DebiteurenZeker

De identiteit van een UBO juist vaststellen realiseert u dus onder andere middels een UBO verklaring. Om u hierin tegemoet te komen, heeft DebiteurenZeker software ontwikkeld om dit effectief op te pakken en administratieve lasten te verlichten. DebiteurenZeker is er om de risico's binnen uw onderneming te verkleinen door het gebruik van up-to-date oplossingen. Laat ons u daarom helpen dit effectief vorm te geven en schakel DebiteurenZeker in om witwassen en fraude tegen te gaan. Neem direct contact met ons op óf ontvang vrijblijvend een demo voor uw bedrijf of organisatie.

Terug naar boven