Over DebiteurenZeker

Partners

Debiteurenzeker biedt een volledige oplossing op maat om bedrijven en personen te checken.

DebiteurenZeker is een initiatief van Incassochecker Nederland en partner van Xuntos. Samen hebben we een compliance applicatie bedacht en ontwikkelt, waarin jij als klant bedrijven of personen kunt checken.

DebiteurenZeker

Naar aanleiding van de nieuwe wet: "Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme" sprongen wij in op de vraag naar het beschikbaar krijgen van informatie om bedrijven of personen te checken.

Samen met onze technische partner Xuntos hebben we een webapplicatie gemaakt waarmee jij als klant op een snelle en eenvoudige wijze deze informatie kan opvragen.

Debiteurenzeker heeft als doel om ondernemers te ondersteunen en bedrijven te helpen om aan de WWFT te voldoen. Debiteurenzeker is gespecialiseerd in WWFT controles, CDD, PEP & sanctie en UBO checks. Met onze speciale automatiseringssoftware kunnen wij ervoor zorgen dat ondernemers zich houden aan de WWFT-plicht.

Incassochecker Nederland

Zijn sinds 2006 actief met het leveren van creditmanagement oplossingen. Vanuit hun kantoor in Rijswijk (Zuid-Holland) assisteert Incassochecker Nederland ondernemend Nederland van actuele kredietinformatie van bedrijven uit de hele wereld.

Xuntos

Onze technische partner Xuntos ontwikkelt digitale oplossingen voor klanten of in opdracht van een partner. Vanuit hun kantoor in Den Haag of op locatie bij de klant werken zij samen aan innovatieve digitale oplossingen.

Hun manier van werken is agile. Agile gaat om het efficiƫnter werken. Dit doen ze samen met de klant of partner. Voor het ontwikkelen van deze digitale oplossingen maakt Xuntos gebruik van technieken als het .NET Framework, Blockchain en Front-end development. Kwaliteit staat zowel bij Xuntos als bij Debiteurenzeker hoog in het vaandel.

Meer weten over Debiteurenzeker?

Heeft u een vraag over een bepaalde dienst of bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Terug naar boven