Onboarding process

Business Gears

Wat wordt bedoeld met onboarding process?

De wet Wwft integreren en vormgeven in uw bedrijf of organisatie is een intensief proces. Toch is dit proces te vergemakkelijken middels automatisering. DebiteurenZeker heeft een Professional Pakket samengesteld om het volledige onboarding proces te automatiseren en ook aangenaam te maken voor uw klanten. Op die manier wordt u ontlast in het verrichten van allerlei administratieve werkzaamheden, maar geeft u wel op correcte wijze vorm aan het naleven van de wet Wwft. DebiteurenZeker legt graag aan u uit waarom het belangrijk is dit onboarding process te automatiseren en welke voordelen onze producten bieden om dit te realiseren.

Hoe belangrijk is het?

Het automatiseren van het onboarding process is niet alleen voor u gunstig. Dit draagt bij aan een prettigere klant beleving, waardoor u sneller nieuwe klanten kunt aannemen en kunt reboarden (verlengen). Door structureel te monitoren worden relevante veranderingen in uw klantenportefeuille snel zichtbaar. Zodra er iets wijzigt, ontvangt u een update en kunt u vervolgstappen nemen. DebiteurenZeker heeft de juiste softwareproducten in huis om dit te realiseren. We begeleiden u van A tot Z en zien erop toe dat de Leidraad Wwft op correcte wijze wordt geïntegreerd in uw bedrijfsvoering.

Systematische controles op identiteit- en bankgegevens

Door het systematisch uitvoeren op controles op identiteit- en bankgegevens geeft u correcte wijze vorm aan het KYC-principe. Het is belangrijk om te weten met wie u zaken doet en of er geen link is met verdachte transacties. Samenwerken met criminele partijen pakt ongunstig uit voor uw bedrijf of organisatie en kan resulteren in een boete of zelfs strafrechtelijke vervolging betekenen. Vanzelfsprekend zit u hier niet op te wachten en daarom komt u in actie om het onboarding process binnen uw bedrijf of organisatie structureel te automatiseren. Laat u vrijblijvend informeren door een van onze DebiteurenZeker-specialisten.

Onboarding process

Vraag online of telefonisch een DebiteurenZeker-demo aan

Wilt u het Wwft onboarding process op de juiste wijze aanpakken, vormgeven en integreren in uw bedrijf of organisatie? Met het professionele softwarepakket van DebiteurenZeker kiest u voor de juiste oplossing. Wij maken het u gemakkelijk om het onboarding process te automatiseren middels de nieuwste software. Op die manier wordt het voor u aantrekkelijk om witwassen, fraude en terrorisme tegen te gaan. Win advies in bij een van onze deskundigen of vraag direct een demo aan bij DebiteurenZeker. Wij maken graag inzichtelijk hoe onze up-to-date oplossing voor uw onderneming werkt.

Terug naar boven