Leidraad WWFT

Money Laundry

Wat is een Leidraad Wwft?

De Leidraad Wwft is er om witwassen en het financieren van terrorisme tegen te gaan. Dit betekent dat u in diverse situaties cliëntenonderzoek moet verrichten om zo nodig verdachte transacties te melden. De Wwft wet en Leidraad hebben betrekking op diverse bedrijven en organisaties, bijvoorbeeld verzekeraars, banken, administratiekantoren en advocaten. Om erachter te komen of u Wwft-plichtig bent, is het raadzaam een check uit te voeren. Is het antwoord 'ja', dan is DebiteurenZeker er om u te helpen en dit op een correcte manier uit te voeren. Dit realiseert u met behulp van ons handige Wwft 10-stappenplan.

Het belang van een Leidraad Wwft

In de zakenwereld zijn overal fraudeurs actief. Er wordt bijvoorbeeld gefraudeerd met grote sommen geld of er is zelfs sprake van witwassen. Om verdachte en dubieuze transacties tegen te gaan is er de wet Wwft. Dit maakt het voor ondernemers mogelijk om verdachte transacties te melden. U wilt namelijk op geen enkele manier betrokken zijn of raken met criminele organisaties en/of activiteiten. Wilt u de verplichtingen nakomen die gelden vanuit de Wwft wet? Laat u dan adviseren en ondersteunen door DebiteurenZeker en ontdek onze expertise op het gebied van de Leidraad Wwft voor uw bedrijf of organisatie.

Leidraad WWFT

Ken uw klant met behulp van slimme software

Met de automatiseringssoftware van DebiteurenZeker is het mogelijk om een dubbele controle uit te voeren op de identiteit van uw cliënten. Het DebiteurenZeker systeem is het meest 'all-in one' en daarnaast het meest efficiënt te gebruiken systeem op de markt. Dit maakt het voor u mogelijk om integere wijze handel te drijven met uw zakenrelaties. U staat er beslist niet alleen voor als u pogingen doet de Leidraad Wwft op correcte wijze te integreren in uw bedrijf of organisatie. DebiteurenZeker staat paraat om u te voorzien van advies en passende softwareproducten.

Leidraad Wwft en DebiteurenZeker

Als ondernemer voldoet u graag aan de richtlijnen en normen van de wet Wwft. DebiteurenZeker biedt u dé oplossing en software om dit grondig aan te pakken. Want u wilt op geen enkele manier een link hebben met een criminele organisatie of transactie. Middels een uniek 10-stappensysteem treft u geen enkele blaam en kunt u met een gerust hart handelen. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door een deskundige van DebiteurenZeker of vraag nu een demo aan voor uw bedrijf of organisatie.

Terug naar boven