iDIN voor "Financiele instellingen"

Business Gears

De makkelijkste identificatie voor bestaande en nieuwe klanten.

Geen 'kopie paspoort' meer en een hoop tijd bespaard.

Client aanname op afstand waarbij u uw cliënten onderzoek direct op orde heeft volgens wet en regelgeving (Wwft). Een hoop administratiekantoren, belastingadviseurs, assurantiekantoren en boekhoudkantoren zijn u hier in voorgegaan.

Het Cliënten-onderzoek op afstand voor nieuwe en huidige Cliënten is een must volgens de Wwft. iDIN helpt hierbij door identificatie van een client op afstand mogelijk te maken en het bekrachtigen van documenten

Identificatie van cliënten

Als "Financiële instelling" krijg je dagelijks aanmeldingen en verzoeken van klanten die u dient te identificeren volgens de huidige wet en regelgeving (Wwft). Deze dossiers bevatten gegevens die ook geverifieerd moeten worden. Dit is daarom een tijdrovend proces waarbij IDIN zorgt dat u een hoop tijd bespaard.

De identiteit van uw client is een belangrijk gegeven die altijd gecontroleerd dient te worden, zodat u kunt verifiëren dat u de UBO en/of client in kaart heeft. Anderzijds gelden er ook steeds strengere regels met betrekking tot de manier van identificatie. Denk hierbij aan de AVG.

Gelukkig bieden onze oplossingen hiervoor mogelijkheden die gebruiksvriendelijker zijn voor u en uw cliënten. Waardoor het gehele proces een stuk makkelijker verloopt.

Terug naar boven