Compliance Risk

Business Gears

Wat betekent Compliance Risk?

Het naleven van de wet is belangrijk om schandalen te voorkomen. Bij Compliance Risk gaat het erom dat de Wwft wet correct wordt nageleefd. Gebeurt dit niet, dan brengt dit vervelende risico's met zich mee. Zo kan er bijvoorbeeld een boete worden opgelegd en in het ergste geval volgt er zelfs strafrechtelijke vervolging. Om dat te voorkomen is het belangrijk dat de Wwft wet op correcte wijze wordt geïntegreerd in uw bedrijf of organisatie. DebiteurenZeker is er om u hierbij te helpen en heeft softwarepakketten ontwikkeld ter ondersteuning. Wat kan DebiteurenZeker op dit vlak voor u betekenen?

Reduceer risico's en vermijd materiële en immateriële schade

Bij Compliance Risk is het belangrijk om risico's te vermijden door de Wwft wet op correcte wijze na te leven. U kunt niet wegkijken bij dubieuze transacties, maar u moet er melding van maken. Regels en voorschriften die niet worden nageleefd brengt mogelijk grote schade teweeg. Zo kan uw bedrijf of organisatie reputatieschade oplopen en in het ergste geval heeft dit een faillissement tot gevolg. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten en daarom schakelt u een externe partij in om de wet Wwft correct na te leven.

Compliance Risk

Integer en betrouwbaar ondernemen

Integer en betrouwbaar handelen moet voor iedere ondernemer vanzelfsprekend zijn. Bij DebiteurenZeker maken we het u gemakkelijk middels ons Wwft 10-stappenplan. Door het gebruik van ons stappenplan weet u zeker dat u aan alle voorwaarden voldoet en geeft u op integere en correcte wijze vorm aan het integreren en monitoren van Wwft-beleid. Draag daarom zorg voor een klantenbestand dat voldoet aan de voorwaarden uit de wet Wwft en gebruik de slimme software van DebiteurenZeker om er zeker van te zijn met wie u zaken doet.

Geef Compliance Risk vorm met de software van DebiteurenZeker

De risico's beperken voor uw onderneming en integer handelen met zakenrelaties? Middels Compliance Risk is eenvoudig na te gaan of een bedrijf of organisatie is blootgesteld aan boetes of andere sancties vanwege het niet naleven van de wet. Op die manier wordt fraude, witwassen en terrorisme optimaal tegengegaan. U realiseert dit met de totaaloplossing van DebiteurenZeker. Dankzij onze slimme software zijn klanten eenvoudig te screenen en kiest u voor betrouwbaar ondernemen op nationaal en internationaal niveau. Vraag direct een demo aan bij DebiteurenZeker.

Terug naar boven