CDD

Financial Analysis

CDD voor een integere bedrijfsvoering

CDD is een onmisbaar onderdeel van een integere bedrijfsvoering. CDD staat voor Customer Due Diligence en gaat over het kennen van de klanten waar u zaken mee doet. U wilt namelijk geen zakenrelaties die het voortbestaan van uw bedrijf of organisatie in gevaar brengen. Door zoveel mogelijk onderzoek te doen naar de klant, loopt uw integriteit vrijwel geen risico. Voor het vormgeven van CDD bent u bij DebiteurenZeker aan het goede adres. Alle producten van ons bedrijf zijn gebaseerd op de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft).

Screen uw klanten

Het is van groot belang om CDD zo goed mogelijk te integreren in uw bedrijfsvoering. U hoeft hiervoor geen uitmuntende speurneus te zijn, want er is automatiseringssoftware beschikbaar die u de nodige verlichting brengt. DebiteurenZeker heeft goede softwareproducten in huis die uw bedrijf beschermen tegen fraudeurs. Met onze producten screent u eenvoudig de klanten met wie u zaken doet en kunt u bijvoorbeeld identiteitsbewijzen nagaan op echtheid of een KvK-uittreksel toevoegen aan het persoonlijke dossier van uw klanten. Het team van DebiteurenZeker informeert en adviseert u graag over de beschikbare mogelijkheden.

CDD

Witwassen, fraude en terrorisme tegengaan

Witwaspraktijken, fraudeurs of terrorisme; u gaat het liever uit de weg. Dat is logisch, want het brengt uw bedrijf beslist in gevaar. Gelukkig biedt DebiteurenZeker een passende oplossing om uw onderneming tegen dit soort zaken te beschermen. Wij bieden een online oplossing om personen of bedrijven te checken. Of het nu gaat om eenmalige transacties, intensieve monitoring of het onboarding process: DebiteurenZeker staat voor u klaar met een passend en up-to-date pakket. Er is software voor bijvoorbeeld makelaars, notariskantoren, geldhandelaren, verzekeraars en geldverstrekkers.

Geef CDD vorm met DebiteurenZeker

Customer Due Deligence geeft u optimaal vorm met de software en tools van DebiteurenZeker. Het is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering en u pakt dit graag op de juiste manier aan. DebiteurenZeker biedt meerdere producten aan om het CDD-proces grondig én op correcte wijze uit te voeren. Op die manier voldoet u aan alle eisen in de Wwft wet en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u met een criminele partij samenwerkt. Geef CDD daarom vorm met behulp van DebiteurenZeker en vraag direct online een demo aan voor uw onderneming.

Terug naar boven